Amorf süti csokival és dióval
20 dkg puha vaj
10 dkg cukor - ezt legközelebb részben vaníliás cukorral helyettesíteném
1 tojás
20 dkg liszt
10 dkg étkezési keményítő
10 dkg étcsoki
1 tk olaj
5 dkg darált dió

A puha vajat a cukorral és a tojással kérmesre kevertem majd hozzászitáltam a lisztet és a keményítőt majd a kézi robogép gyúrópálcájával simára kevertem. A masszából teáskanálnyi halmokat pötyögtettem a sütőpapírral bélelt tepsire és kb 170 fokon addig sütöttem, míg az alja barnulni kezdett, ez úgy jó 10 perc volt. Két menetben sültek ki a sütik. A sütőből kivéve rácson hagytam őket kihűlni.
Amikor kihűltek gőz felett felolvasztottam a csokit, hozzákevertem az olajat és minden sütit megmártottam benne majd a darált dióban is. Szilikonlapra pakoltam őket megkötni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése